Katoin dokkaria himalajan tiikereistä.siinä tutkijat oli innoissaan ku löysivät sellasen vauvan kokosen paskaläjän. ni rupesin siin miettii et ne ku kuitenkin on kissoja. ni tekeekö ne samanlaisen kakka tanssin ku normi kissat. aattele sellanen 300kg kisu pyörii puolpäivää rinkiä ei tähä ku toho vai oliko se eka parempi paikka.

Eli herää kysymys onko kakkiminen liian noloo jopa eläin dokkariin? Vai kärsisikö tiikerin imago kolauksen suurena ja vaarallisena saalistajana?

Kun taas normaaliin dokkariin kuuluu saalistamista,jossa herkutellaan pikku gaselli ressun kärsimyksellä. Parittelua juu ei niin pientä elukkaa etteikö sitä ois kuvattu,pitäähän sitä ihmisten nyt tietää kuin niitä tiikereitä tehään. Synnytys todistetaan hienoa hetkeä. ja kyllä se mikä menee sisään tulee myös jossain muodossa ulos.Reviiri riitoja, ja huonolla lykyllä todistetaan kuinka pataan ottanu tiikeri kärsien kuolee,kuuluu luontoon. Eikö ois voinu ampua sitä vaikka säälistä? Mutta tois alta opetus ohjelma sormi pystyssä näin voi käydä jos vokottelee toisten narttuja tai huutelee isommille.

 

Jos jotain hyvää haetaan. koirilla kyseistä asiaa tutkitaan jo. ehkäpä tiikeri ongelmakin ratkeaa josku. Mielikuva kyseisestä asiasta on vaan niin hauska.

 

 
 

 
 
 
 
spacer.gif
 
 
 
spacer.gif